Personvernerklæring

Personvernerklæring - Framohallen

Denne personvernerklæringen forteller hvordan personopplysninger samles inn og brukes via nettstedet Framohallen.no.

Framohallen er et merkenavn under Stiftelsen Fyllingen Idrettslags Idrettshall. Daglig leder i Stiftelsen Fyllingen Idrettslags Idrettshall er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger som er innhentet fra Framohallen.no. Det er viktig for oss at du som bruker skal være sikker på at oppbevaring av dine data foregår på en sikker og profesjonell måte.

Hvorfor lagrer vi opplysninger om deg?
Framohallen benytter informasjon du oppgir, for å reservere areal/rom ihht din bestilling.

Hvilke opplysninger lagrer vi om deg?
Når du bestiller på Framohallen.no, lagrer vi navn, e-postadresse, telefonnummer og gruppetilhørighet, samt at IP adressen lagres i logger i 30 dager.

Grunnlag for behandlingen
Informasjon om navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer og gruppetilhørighet benyttes for å oppfylle leieavtalen med deg som kunde. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel 6(b).

Innhenting av personopplysninger
Vi lagrer de personopplysningene du avgir på våre nettsider i forbindelse med din bestilling eller ved kontakt med oss på epost. Som innlogget bruker vil du få oversikt over din leiehistorikk.
Utover dette benytter vi følgende verktøy for å innhente opplysninger om bruk av våre nettsteder:

Informasjonskapsler
På Framohallen.no benytter vi informasjonskapsler (cookies). En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lastes ned og lagres på din datamaskin når du åpner en nettside. Noen kapsler er nødvendige for at nettsiden skal fungere, og andre benyttes for å gi deg som kunde en best mulig brukeropplevelse. Ved å bruke nettsidene våre aksepterer du slik bruk av informasjonskapsler.

Nettstatistikk
Framohallen.no benytter analyseverktøy for å kunne utarbeide statistikk om bruken av nettstedet. Vi gjør dette for å kunne forbedre brukeropplevelsen og videreutvikle nettstedet. Personlige opplysninger anonymiseres, samles og brukes kun til analyseformål.

Våre samarbeidspartnere
For å kunne oppfylle våre forpliktelser etter avtalen med deg overføres nødvendige opplysninger til våre samarbeidspartnere innen utvikling, datasenter og trafikkanalyse. Alle våre samarbeidspartnere som får innsyn i personopplysninger, har inngått databehandleravtaler med oss.

Sletting av personopplysninger
Opplysninger som du gir oss, vil bli tatt vare på inntil "formålet med behandlingen er oppfylt". Dette betyr at når du bestiller et produkt hos oss, tar vi vare på alle opplysningene dine frem til varen er levert (leieforholdet er avsluttet). Opplysninger vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare, vil lagres i 5 år i henhold til lovens krav.

Som registrert har du rett til å kreve sletting eller endring av personopplysninger som du selv har registrert på våre nettsider. Dette gjør du ved å sende en e-post til post@framohallen.no

Rettigheter for den registrerte
Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Vi gjør oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger vi ikke er forpliktet til å ta vare på i henhold til annet regelverk. Dersom du har spørsmål til eller er misfornøyd med hvordan vi behandler dine personopplysninger, ber vi om at du tar kontakt med oss. Du har imidlertid også rett til å klage til Datatilsynet.

Informasjonssikkerhet
Dine persondata er beskyttet i egnede og sikrede datasentre med adgangskontroll. All trafikk på nettstedet foregår kryptert, og vi har egne databehandleravtaler med de underleverandørene vi benytter oss av.

Revisjon av personvernerklæringen
Vi vil kunne oppdatere denne personvernerklæringen for å gjenspeile eventuelle endringer på nettstedet eller i våre rutiner. Ny erklæring vil bli publisert på nettstedet senest en uke før endringene iverksettes.

Kontaktinformasjon
Henvendelser angående personvern kan du sende skriftlig til post@framohallen.no